Overzicht
Nederlands naar Frans: Meer gegevens...
- lekkerbekken:
- lekkerbek:
-
Wiktionary:
- lekkerbek → gourmet
Nederlands
Uitgebreide vertaling voor lekkerbekken (Nederlands) in het Frans
lekkerbekken:
-
de lekkerbekken (snoepers; likkebaarden; smulpapen)
Vertaal Matrix voor lekkerbekken:
Zelfstandig Naamwoord | Verwante vertalingen | Andere vertalingen |
gastronomes | lekkerbekken; likkebaarden; smulpapen; snoepers | slempers |
gourmands | lekkerbekken; likkebaarden; smulpapen; snoepers | slempers; zoetekauwen |
gourmets | lekkerbekken; likkebaarden; smulpapen; snoepers | slempers |
Verwante woorden van "lekkerbekken":
lekkerbekken vorm van lekkerbek:
-
de lekkerbek (gourmet; smulpaap; snoeper; likkebaard; likkepot)
le gourmand; le gourmet; le lécheur; la lécheuse; le fin bec; le gastronome; la fine bouche; le connaisseur
Vertaal Matrix voor lekkerbek:
Zelfstandig Naamwoord | Verwante vertalingen | Andere vertalingen |
connaisseur | gourmet; lekkerbek; likkebaard; likkepot; smulpaap; snoeper | deskundige; expert; fijnproever; gastronoom; kenner; kunstkenner; specialist; vakkundige |
fin bec | gourmet; lekkerbek; likkebaard; likkepot; smulpaap; snoeper | |
fine bouche | gourmet; lekkerbek; likkebaard; likkepot; smulpaap; snoeper | fijnproever; gastronoom |
gastronome | gourmet; lekkerbek; likkebaard; likkepot; smulpaap; snoeper | fijnproever; gastronoom |
gourmand | gourmet; lekkerbek; likkebaard; likkepot; smulpaap; snoeper | gulzigaard; schrokop; slokop; veelvraat; vreetzak |
gourmet | gourmet; lekkerbek; likkebaard; likkepot; smulpaap; snoeper | fijnproever; gastronoom |
lécheur | gourmet; lekkerbek; likkebaard; likkepot; smulpaap; snoeper | hielenlikker; kruiper; lage vleier; likker; slijmerd; strooplikker; uitslover |
lécheuse | gourmet; lekkerbek; likkebaard; likkepot; smulpaap; snoeper | uitslover |
Bijwoord | Verwante vertalingen | Andere vertalingen |
gourmand | verlekkerd |
Verwante woorden van "lekkerbek":
Wiktionary: lekkerbek
lekkerbek
noun
-
Personne qui, déguster le vin, savoir en déterminer la provenance, la date et les diverses caractéristiques.