Overzicht
Nederlands naar Engels:   Meer gegevens...
  1. sausen:
  2. saus:
  3. Wiktionary:


Nederlands

Uitgebreide vertaling voor sausen (Nederlands) in het Engels

sausen:

sausen werkwoord (saus, saust, sauste, sausten, gesaust)

  1. sausen (witten; kalken)
    to whitewash
    • whitewash werkwoord (whitewashes, whitewashed, whitewashing)

Conjugations for sausen:

o.t.t.
  1. saus
  2. saust
  3. saust
  4. sausen
  5. sausen
  6. sausen
o.v.t.
  1. sauste
  2. sauste
  3. sauste
  4. sausten
  5. sausten
  6. sausten
v.t.t.
  1. heb gesaust
  2. hebt gesaust
  3. heeft gesaust
  4. hebben gesaust
  5. hebben gesaust
  6. hebben gesaust
v.v.t.
  1. had gesaust
  2. had gesaust
  3. had gesaust
  4. hadden gesaust
  5. hadden gesaust
  6. hadden gesaust
o.t.t.t.
  1. zal sausen
  2. zult sausen
  3. zal sausen
  4. zullen sausen
  5. zullen sausen
  6. zullen sausen
o.v.t.t.
  1. zou sausen
  2. zou sausen
  3. zou sausen
  4. zouden sausen
  5. zouden sausen
  6. zouden sausen
en verder
  1. ben gesaust
  2. bent gesaust
  3. is gesaust
  4. zijn gesaust
  5. zijn gesaust
  6. zijn gesaust
diversen
  1. saus!
  2. saust!
  3. gesaust
  4. sausend
1. ik, 2. je/jij, 3. hij/zij/het, 4. we. 5. jullie, 6. zij/ze

Vertaal Matrix voor sausen:

Zelfstandig NaamwoordVerwante vertalingenAndere vertalingen
whitewash witkalk; witsel
WerkwoordVerwante vertalingenAndere vertalingen
whitewash kalken; sausen; witten schoonwassen

Verwante woorden van "sausen":


saus:

saus [de ~] zelfstandig naamwoord

  1. de saus (jus)
    the sauce; the gravy
    • sauce [the ~] zelfstandig naamwoord
    • gravy [the ~] zelfstandig naamwoord

Vertaal Matrix voor saus:

Zelfstandig NaamwoordVerwante vertalingenAndere vertalingen
gravy jus; saus
sauce jus; saus

Verwante woorden van "saus":


Wiktionary: saus

saus
noun
  1. een vloeibare substantie die meestal over een gerecht wordt gedaan of ernaast wordt gegeten voor extra smaak
saus
noun
  1. sauce
  2. liquid condiment

Cross Translation:
FromToVia
saus gravy; sauce sauce — cuis|nocat=1 assaisonnement liquide, souvent émulsionner, comprenant du sel, des épices ou des aromates.